Детальні характеристики камери Samsung Galaxy S22 Ultra

Інсайдер Ice Universe розкрив параметри камери майбутнього флагмана Samsung – Galaxy S22 Ultra. Якщо раніше говорилося, що 10-мегапіксельні модулі Galaxy S21 Ultra в наступному поколінні можуть бути замінені на 12-мегапіксельні, то зараз, по суті, опубліковано спростування. Втім, один 12-мегапіксельний датчик таки буде.

Основний сенсор головної камери Galaxy S22 Ultra – доопрацьований Samsung ISOCELL HM3 оптичного формату 1/1,33 дюйми роздільною здатністю 108 Мп. Він буде з’єднаний із ширококутним об’єктивом з діафрагмою F/1,8.

Другий модуль – з 12-мегапіксельним сенсором Sony оптичного формату 1/2,55 дюйма та надширококутним об’єктивом з діафрагмою F/2,55. Два датчики, що залишилися, — 10-мегапіксельні, причому це нові сенсори Sony оптичного формату 1/3,52 дюйма. В одному буде використовуватися об’єктив з діафрагмою F/4,9, що забезпечує 10-кратний оптичний зум, а в іншому – об’єктив з діафрагмою F/2,4, що забезпечує 3-кратний оптичний зум.

Виходячи з цих даних можна зробити висновок, що нічого принципово нового в основній камері Galaxy S22 Ultra не буде – по суті, Samsung удосконалить камеру, яка зараз використовується в Galaxy S21 Ultra.

Ice Universe – перевірений та надійний інсайдер. Раніше він неодноразово повідомляв точні дані про датчики зображення Samsung до їхньої офіційної прем’єри, також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.