OnePlus 10 Pro вже не зможе здивувати: всі характеристики та дата анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На днях OnLeaks опублікував якісні рендери OnePlus 10 Pro, а тепер він роздобув детальну інформацію про технічні характеристики. Смартфон буде захищений від води за стандартом IP68 та отримає ще неанонсований процесор Snapdragon 8 Gen 1, виготовлений за 4-нм техпроцесом. 

За даними інсайдера, діагональ AMOLED-матриці складе 6.7 дюйми. Вона матиме дозвіл Quad HD+ та оновлюватиметься з частотою до 120 Гц. Селфі-датчик на 32 Мп врізаний у кут, а сканер пальця прихований під склом знизу.

Запропонують два варіанти пам’яті: 8+128 та 12+256 ГБ. Стандарт оперативної LPDDR5, а флеш-накопичувача – UFS 3.1. Живлення забезпечить акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкого проводового та бездротового заряджання, але точних даних про потужність поки немає. Раніше ходили чутки про 125-ватний адаптер живлення, який дозволить набрати 100% всього за 20 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У складі основної камери з оптикою від Hasselblad три сенсори – 48-мегапкисельний головний, 50-мегапіксельний ширококутний та 8-мегапіксельний телеоб’єктив з оптичним наближенням 3.3x.

OnePlus 10 Pro оснастять стереодинаміками, USB-C та модулем NFC, а з коробки він працюватиме на Android 12 з фірмовою оболонкою OxygenOS. Дебют у Китаї очікується наприкінці січня чи на початку лютого, а глобальна презентація має відбутися ближче до квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.