В мережі показали як виглядатиме майбутній OnePlus 10 Pro (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки що показали майбутній OnePlus 10 Pro в алюмінієвому макеті. На цей раз компанія OnePlus вирішила сильно змінити дизайн, інтегрувавши модуль камери в бічну частину корпусу, слідуючи стилю, аналогічному тому, що Samsung використовував для своєї серії S21.

На основі алюмінієвої моделі, яку ми отримали від нашого партнера Девіна Ковальського з @xleaks7, модуль задньої камери матиме чотири великі об’єктиви та спалах у центрі.

Краї екрану та задньої кришки злегка вигнуті відповідно до конструктивної особливості серії Oneplus 9. У нижній частині буде лоток для SIM-карти, порт USB Type-C і решітка динаміків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком імовірно, що OnePlus 10 Pro матиме камеру з отвором у верхньому лівому куті, схожу на OnePlus 9. Як зазвичай, на правій стороні є перемикач беззвучного режиму та кнопка живлення, а на лівій — кнопки гучності, тут нічого особливого.

Якщо вам подобається цей дизайн і ви плануєте придбати його після виходу, ми також рекомендуємо придбати OnePlus Watch, який буде ідеально працювати в парі з новим смартфоном Oneplus. Як ви, напевно, знаєте, Apple Watch не найкращий пристрій для носіння в парі з телефонами Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.