Названо способи збереження часу автономної роботи iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі дії, які користувач робить на своєму телефоні, впливають на час заряджання батареї. Якщо ви хочете, щоб ваш телефон не вимкнувся в потрібний момент, ми розповімо, як зберегти на довший заряд акумулятора. Також поговоримо, які дії на нього не впливають.

Спочатку потрібно розуміти в якому стані батарея на телефоні. Тому що згодом усі акумулятори починають працювати гірше, так би мовити, зношуються. Якщо порівняти батарею нового телефону та старого, то різниця очевидна.

iPhone має можливість в налаштуваннях побачити стан акумулятора. Для цього потрібно знайти розділ Батарея та натиснути Стан батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо акумулятор ще не дуже старий, наступні поради допоможуть зберігати заряд якомога довше. Якщо ви побачите, що стан незадовільний, то краще придбати новий телефон.

І так, почнемо. Акумулятор розряджає дві речі: активне використання та програми у фоновому режимі. Далі ви ознайомитеся із правилами, які допоможуть продовжити заряд телефону.

Перше, це яскравість екрана. Чим більше вона, тим швидше розряджається iPhone. У центрі керування можна встановити максимально комфортну низьку яскравість. Якщо у вас включене автоматичне регулювання яскравості, то краще її відключити в налаштуваннях і самому контролювати цей процес.

Якщо у вас iPhone X, XS, XS MAX, 11 Pro або будь-який із 12, то на цих смартфонах стоїть OLED екран. Тому вам краще встановити темну тему. Це можна зробити за допомогою налаштувань у пункті “дисплей та яскравість”. Цей спосіб також трохи продовжить тривалість заряду.

Увімкніть режим енергозбереження. Зазвичай iPhone сам запитує, чи включити цей режим, коли залишається мало заряду, але ви можете також це зробити будь-якої миті в налаштуваннях. Якщо не хочете кожного разу входити в налаштування, можна додати піктограму режиму економії заряду до Центру керування. Пам’ятайте, коли цей режим увімкнено, деякі функції на iPhone перестануть працювати.

Якщо кожен день вам надходить багато листів на пошту і у вас включена автоматична push синхронізація, краще відключити її на період, коли заряд акумулятора не дуже високий. Це можна також зробити в налаштуваннях у розділі пошти. Ви можете взагалі відключити повідомлення про нові повідомлення та оновлювати вручну, або встановити їх за зручним графіком.

Наступне, це автоматичне блокування екрана. Щоб заощадити заряд, потрібно вибрати мінімальний проміжок часу для блокування – 30 секунд. Це робиться в налаштуваннях, потім пункт Дисплей та яскравість, та розділ Автоблокування.

Далі подивіться в налаштуваннях, які програми забирають більше заряду. Всі ці дані на вашому iPhone точно є. Також перевірте, чи працює у фоновому режимі та вимкніть його. Так ви зможете бачити повну картину та знати, що найбільше розряджає телефон.

І остання порада. Якщо на ваш iPhone приходить багато повідомлень, то він теж швидко розряджається. Це відбувається через постійне засвічення екрана. Увімкніть лише повідомлення, які дійсно важливі для вас.

Крім порад щодо збереження, є ще речі, які ніяк не впливають на ваш акумулятор. По-перше, не потрібно постійно закривати відкриті програми вручну. Це займе більше заряду, ніж коли вони будуть у фоновому режимі.

Wi-Fi та Bluetooth теж коли включені не забирають багато заряду, як усі вважають. Звичайно, якщо користуватися Bluetooth, то так, трохи розрядить телефон, а коли просто увімкнено, ні.

Отже, дотримуючись цих правил, ви зможете довше працювати з iPhone і менше його заряджати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.