Apple може міняти iPhone 5c з 16 ГБ на моделі з 32 ГБ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple і авторизовані сервіс-центри в якості заміни  iPhone 5c з 16 ГБ пам’яті, який зламався почнуть видавати більш ємну версію – з 32 ГБ сховища.

Про це йдеться в директиві, поширеного Apple серед своїх авторизованих сервіс-центрів. У разі, коли смартфон слід замінити повністю, сервіс-центри зможуть видавати користувачам версії iPhone 5c на 32 ГБ. Йдеться про деяких користувачів, які приносять iPhone 5c в ремонт зв’язку з виробничим браком чи іншою проблемою.

Сама Apple не пояснює причин, які спонукали її піти на такий крок. Можна припустити, що мова йде про вичерпання запасів 16-гігабайтних апаратів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 5c представили у вересні 2013 року. Це єдиний 4-дюймовий iPhone в пластиковому корпусі декількох яскравих забарвлень. У більшості країн продажі iPhone 5c на 16 і 32 ГБ були зупинені у вересні 2014 році, але версія iPhone 5c з 8 ГБ залишалася на прилавках до вересня 2015 року. В Індії iPhone 5c протримався до лютого 2016 року, але зараз він знятий з продажу в усіх регіонах присутності Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.