Xiaomi 12 з «абсолютно новим дизайном» запущений у масове виробництво

Це не єдина новинка Xiaomi, до кінця року вийде ще одна модель, але вже на Snapdragon 870

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі нові подробиці про смартфон Xiaomi 12 – першу модель китайської компанії на базі однокристальної платформи Qualcomm Snapdragon 898. Як повідомляється, Xiaomi 12 вже схвалений, повністю фіналізований та запущений у масове виробництво. Офіційна прем’єра новинки очікується приблизно через місяць, так що Xiaomi має чимало часу для того, щоб забезпечити гідний рівень складських запасів до моменту старту продажів новинки.

Інша новина – Xiaomi 12 матиме абсолютно новий дизайн, відмінний від моделей нинішнього покоління. Тут мова, звичайно, про оформлення тильної панелі, так як у плані фронтальної панелі Xiaomi 12 відрізнятиметься від нинішнього Mi 11 лише тим, що дисплей буде загнутий лише на боковини, а не на всі чотири грані. 

Як саме виглядає тильна панель пристрою, не повідомляється, але ” реальний дизайн основної камери Xiaomi Mi 12 сильно відрізняється від поточних інтернет-чуток “. Загалом, щодо цієї частини можна чекати сюрприз. Чутки приписують Xiaomi 12 основний 50-мегапіксельний датчик досить великого формату близько 1/1,3 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.