Інсайдер: В Китаї готують до випуску рекордну надшвидку зарядку для смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Виробники смартфонів готують до виходу девайс з підтримкою надшвидкої зарядки. Про це повідомляє видання GizChina.

Реклама

Журналісти посилаються на авторитетного китайського інсайдера Digital Chat Station. У своїх соцмережах автор передбачив появу рекордної зарядки для смартфонів з потужністю 150 Вт і більше. Фахівець зазначив, що телефони з підтримкою такої технології мають з’явитися на ринку найближчим часом.

Digital Chat Station не назвав конкретного виробника, який працює над девайсом із подібною зарядкою. Ймовірно, ним виявиться одна з китайських компаній, що випускає смартфони. За словами журналістів, зараз топовим є стандарт, що дозволяє заряджати смартфони з потужністю 120 Вт. Наприклад, акумулятори Xiaomi Mi 10 Ultra та Iqoo 5 Pro здатні заряджатися до ста відсотків за 15 хвилин.

«Потужність провідної швидкої зарядки продовжує зростати, проте потужність бездротової зарядки, схоже, знаходиться на піку», – зазначили автори. Зокрема, китайські регулятори вважають бездротову зарядку потужністю понад 50 Вт небезпечною.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: