Смартфон Xiaomi 12 mini: ціни, характеристики та дата виходу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У лінійці Xiaomi 12 буде не лише стандартна модель, Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12 Ultra, а ще й компактний смартфон Xiaomi 12 mini. Анонс заплановано на 21 грудня.

Реклама

Пристрій отримає невеликий 6,28-дюймовий екран із частотою 120 Гц та отвором для передньої камери. Яскравість становитиме 1500 кд/м2. Дисплей підтримуватиме Dolby Vision та HDR10+. Новинка отримає однокристальну систему Snapdragon 870, яка є одним із найбільш збалансованих рішень щодо енергоспоживання та продуктивності. Смартфон матиме швидку оперативну пам’ять LPDDR5 і флеш-пам’ять UFS 3.1+.

Головна камера пристрою матиме роздільну здатність 108 Мп, а також матиме систему оптичної стабілізації зображення. Ємність батареї – 4200 мАг. Також пристрій підтримуватиме 67-ватну дротову та 50-ватну бездротову зарядку. Смартфон буде наділений двома стереодинаміками, підтримкою Dolby Atmos та Hi-Res Audio, NFC, інфрачервоним пультом. Новинка буде відповідати ступеню захисту IP68.

Вартість Xiaomi 12 mini складе 565 доларів за версію з 8/128 ГБ, а за варіант з 12/256 ГБ потрібно буде заплатити 675 доларів. Також у продаж надійде модифікація 8/256 ГБ. Її ціна складатиме приблизно 610 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: