В мережі показали нові рендери OnePlus Nord N20 5G

Інсайдер OnLeaks опублікував серію зображень, що демонструють смартфон, що ще не анонсований, брендом OnePlus. Як стверджує джерело, при роботі над зовнішнім виглядом гаджета його творці явно надихалися продукцією Apple, хоч і внесли у фірмовий дизайн низку оригінальних змін.

Судячи з публікації, OnePlus Nord N20 5G отримає корпус із плоскими гранями, що частково нагадує моделі iPhone 13-го покоління. При цьому блок камери новинки виконаний оригінально – він є відокремленими модулями (імовірно на 64 і 2 Мп), врізаними в задню кришку. Фронталка гаджета розміщена в області невеликого отвору у лівому верхньому кутку екрана.

За попередньою інформацією, апарат буде збудовано на базі мобільної платформи Snapdragon 695 з підтримкою мереж 5G. Повідомляється, що сканер відбитків виробник інтегрує під плоский 6,43-дюймовий OLED-дисплей. На жаль, роздільна здатність екрану та інші характеристики новинки поки невідомі.

OnePlus Nord N20 5G, за даними інсайдера, буде доступний у сірому та фіолетовому корпусах. Дата анонсу та ціна пристрою виробником поки не оголошено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.