Інсайдер: Google передумала випускати складний Pixel Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Стверджується, що він був недостатньо хорошим, щоб конкурувати з іншими складними пристроями.

Складаний Google Pixel Fold, про який ходили чутки останні півтора роки, скасовано. Про це розповів відомий аналітик Росс Янг – генеральний директор консалтингової агенції Display Supply Chain Consultants .

За даними містера Янга, Google відмовилася від випуску доладного «Пікселя», оскільки вважає його недостатньо конкурентоспроможним у порівнянні з тим же Samsung Galaxy Z Fold3.

Планувалося, що Pixel Fold буде практично ідентичним за розміром Galaxy Z Fold3, отримає схожий дисплей із частотою оновлення 120 Гц, але камери смартфона будуть аналогічні тим, що стоять у Google Pixel 5. Ціна такого смартфона виявилася б надто високою.

З іншого боку, через дуже близькі відносини Samsung і Google можна подумати про інше. Багато хто помітив, що Pixel 6 Pro дуже схожий на флагманські Galaxy Ultra. Також виявилося, що Google Tensor є Exynos 9855, що не вийшов. Та й об’єднання Wear OS і Tizen OS говорить про дуже близькі взаємини між компаніями.

Чи не вплинуло це на долю Google Pixel Fold? 

Мені здається, міг відбутися, наприклад, обмін між двома компаніями: «Ми вам допомагаємо робити Google Pixel 6, а ви не випускатимете конкурента нашому головному складаному смартфону». Але давайте все-таки думати, що справа в тому, що Pixel Fold був справді недостатньо гарний у порівнянні з Galaxy Z Fold3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.