Categories: Смартфони

Як дізнатися стан акумулятора в будь-якому iPhone без комп’ютера і сторонніх програм

Share

Не так давно стало відомо про залежність зношеності акумулятора і продуктивності будь-якого iPhone. Чим більше батарея телефону пройшла циклів перезарядки, тим гірше буде працювати телефон. На тлі цього багатьох володарів «яблучної» продукції напевно хвилює питання – як дізнатися стан акумулятора в iPhone найпростішим шляхом. Спеціально для таких людей Apple випустила нову збірку операційної системи, в якій з’явилася така функція.

В операційну систему iOS 11.3 була додана нова можливість, що дозволяє дізнатися ступінь зношеності акумуляторної батареї, встановленої в будь-який телефон Apple. Скористатися новою функцією можуть власники iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X. Для цього необхідно встановити дану ОС, що вже зараз може зробити будь-який бажаючий, хоч вона і доступна у вигляді бета-версії .

Потім, коли нова ОС встановлена ​​на телефон, слід запустити додаток «Налаштування» і перейти в розділ «Акумулятор». У ньому знаходиться підрозділ під назвою «Стан акумулятора», в який і слід перейти. У графі «Максимальна місткість» у відсотках вказано те, наскільки сильно зараз зношена батарея. Чим вище цей показник, тим краще вона зберегла свої якості. Замислюватися про зміну акумулятора потрібно в тих випадках, коли в цій графі показник нижче 85%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також внизу є неактивний розділ під назвою «Пікова продуктивність», прямо під яким знаходиться корисний напис. Він повідомляє про те, в якому стані знаходиться швидкість роботи телефону і чи потрібно її покращувати. Якщо смартфону iPhone менше 1-2 років, то з величезною вірогідністю буде горіти напис «Зараз акумулятор підтримує нормальну пікову продуктивність», тоді як в інших випадках може бути написано щось інше. Якщо це так, то слід обов’язково задуматися про заміну батареї, оскільки через неї смартфон працює відчутно гірше.

Відтепер дізнатися стан батареї в будь-якому сучасному iPhone можна без використання сторонніх програм і комп’ютера зі спеціальним програмним забезпеченням. В майбутньому Apple повинна додати в нові бета-версії iOS 11.3 функцію, що дозволяє домогтися максимальної продуктивності смартфона навіть в тих випадках, коли його акумуляторна батарея дуже сильно зношена.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024