Показали компактний флагман Xiaomi 12 mini: характеристики, ціна та дата виходу смартфона вже відомі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Підтверджуються чутки про те, що до лінійки Xiaomi 12 увійдуть не лише стандартна модель, а також Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12 Ultra, а й компактний смартфон під назвою Xiaomi 12 mini.

Реклама

Xiaomi 12 mini стане тим довгоочікуваним флагманом з маленьким (за сучасними мірками) екраном, про який Xiaomi запитувала шанувальників протягом останнього року. У Мережі вже з’явився постер із зображеннями, характеристиками та ціною пристрою.

Xiaomi 12 mini отримає 6,28-дюймовий плоский екран із частотою 120 Гц та отвором для фронтальної камери. Яскравість складає 1500 кд / м 2 , екран буде підтримувати Dolby Vision і HDR10 +. Смартфон оснащений однокристальною системою Snapdragon 870, яка є одним із найбільш збалансованих рішень щодо енергоспоживання та продуктивності. Телефон отримає швидку оперативну пам’ять LPDDR5 та флеш-пам’ять UFS 3.1+.

Основна камера роздільною здатністю 108 Мп отримає систему оптичної стабілізації зображення. Місткість акумулятора складе 4200 мА•год, він буде підтримувати 67-ватну дротову і 50-ватну бездротову зарядку. Телефон отримає два стереодинаміки, підтримку Dolby Atmos та Hi-Res Audio, NFC, інфрачервоний пульт. Він відповідатиме ступеню захисту IP68.

Ціна стартує з позначки 564 долари за версію з 8/128 ГБ, а версія з 12/256 ГБ коштуватиме 673 долари.

Презентація очікується 21 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: