Показали компактний флагман Xiaomi 12 mini: характеристики, ціна та дата виходу смартфона вже відомі

Xiaomi 12 mini стане тим самим довгоочікуваним флагманом із маленьким (за сучасними мірками) екраном, про який Xiaomi запитувала шанувальників протягом останнього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтверджуються чутки про те, що до лінійки Xiaomi 12 увійдуть не лише стандартна модель, а також Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12 Ultra, а й компактний смартфон під назвою Xiaomi 12 mini.

Xiaomi 12 mini стане тим довгоочікуваним флагманом з маленьким (за сучасними мірками) екраном, про який Xiaomi запитувала шанувальників протягом останнього року. У Мережі вже з’явився постер із зображеннями, характеристиками та ціною пристрою.

Xiaomi 12 mini отримає 6,28-дюймовий плоский екран із частотою 120 Гц та отвором для фронтальної камери. Яскравість складає 1500 кд / м 2 , екран буде підтримувати Dolby Vision і HDR10 +. Смартфон оснащений однокристальною системою Snapdragon 870, яка є одним із найбільш збалансованих рішень щодо енергоспоживання та продуктивності. Телефон отримає швидку оперативну пам’ять LPDDR5 та флеш-пам’ять UFS 3.1+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера роздільною здатністю 108 Мп отримає систему оптичної стабілізації зображення. Місткість акумулятора складе 4200 мА•год, він буде підтримувати 67-ватну дротову і 50-ватну бездротову зарядку. Телефон отримає два стереодинаміки, підтримку Dolby Atmos та Hi-Res Audio, NFC, інфрачервоний пульт. Він відповідатиме ступеню захисту IP68.

Ціна стартує з позначки 564 долари за версію з 8/128 ГБ, а версія з 12/256 ГБ коштуватиме 673 долари.

Презентація очікується 21 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.