Новий список смартфонів Xiaomi, які отримають MIUI 13 та Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi, як і інші виробники смартфонів, регулярно переглядає власні плани щодо оновлення пристроїв до наступних версій операційної системи та фірмового інтерфейсу. А оскільки нова версія Android 12 вже представлена ​​публіці, фанати чекають якнайшвидшого виходу прошивок на базі Android 12 з інтерфейсом MIUI 13.

Ми зібрали всі чутки та витоки, а також зробили деякі висновки за минулі роки. Якщо говорити про індійський ринок смартфонів, який є одним із пріоритетних для Xiaomi, то тут повноцінна презентація MIUI 13 може відбутися у грудні 2021 року. З урахуванням етапу тестування, фінальна та стабільна версія прошивки може прийти на смартфони до весни 2022 року.

Чи варто взагалі чекати на MIUI 13? Насправді ніхто не знає, але інсайдери говорять про повністю перероблений дизайн і безліч нових корисних функцій, які раніше не були реалізовані. Цілком ймовірно, що всі нові фішки будуть вводитися поступово, і в голій версії MIUI 13 нічого кардинально нового не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про пристрої, які перейдуть на MIUI 13 і Android 12, то цей список можна включати лінійки Redmi 9, Redmi Note 9, Redmi 10, Mi 9, Mi 10, Mi 11, а також апарати Poco C3, X3, M2, M2 Pro, M3 Pro 5G, F2, F2 Pro, X2, X2 Pro, F3 GT та C32.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.