Galaxy S21 FE засвітився у фірмових чохлах (ФОТО)

У Galaxy S21 FE не буде стільки ж колірних варіантів, як і у попередника, так що чохли - проста можливість урізноманітнити колірну гаму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здається, Samsung перестала робити секрет із Galaxy S21 FE, хоча офіційна прем’єра смартфона відбудеться лише 4 січня. Учора в Мережу вибігли рекламні матеріали, присвячені смартфону, сьогодні ми вже публікували живі фото Galaxy S21 FE, а зараз остання частина трилогії – рендер смартфона в офіційних чохлах.

На зображеннях представлені три чохли для Galaxy S21 FE: силіконовий, прозорий чохол та прозорий чохол з підставкою. Силіконовий представлений у помаранчевому, зеленому, фіолетовому, білому та чорно-сірому кольорах. Враховуючи, що у Galaxy S21 FE не буде такого ж розмаїття кольорових варіантів, як у попередника, розмаїття кольорів чохлів – гарний спосіб недорого індивідуалізувати смартфон.

Однак обмежена колірна гама – не найсерйозніша проблема Galaxy S21 FE. Так, за чутками, новинка позбудеться триразового оптичного зуму, який є в Galaxy S20 FE – замість нього з’явиться практично марний датчик для оцінки глибини сцени. Із плюсів моделі, які обговорюються зараз, – можлива наявність слота для карт microSD, якого немає у смартфонах Galaxy S21.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже підтверджено, що Samsung Galaxy S21 FE надійде у продаж у січні. У компанії цілком могли скасувати цю модель через дефіцит компонентів, але президент Samsung ухвалив вольове рішення випустити цей смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.