Названо два найкращі смартфони в Україні до 6 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З цінами на смартфони відбувається щось дивне. З одного боку, вони ростуть, хай і не дуже активно, з іншого – у категорії до 6 тисяч гривень з’являється все більше гідних смартфонів. Така ось арифметика.

Який смартфон можна купити в Україні до 6 тисяч гривень? Моделей досить багато. Ми вибрали два найцікавіші з них. Розповідаємо.

1. Samsung Galaxy M12 (від 4 999 гривень). Цей апарат з 4/64 Гб пам’яті та слотом для microSD – хороший телефон середньоцінового сегменту. Поставляється з Android 11 з коробки, оснащений сканером відбитка пальця та NFC, а також акумулятором на 5000 мАг, квадро камерою з ширококутним модулем, екраном з роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення до 90 Гц. Справжня знахідка – особливо з урахуванням того, що смартфон отримає три великі оновлення Android.


2. Xiaomi Redmi 9T (від 5 399 гривень). Він гарний своїм екраном FullHD+ та об’ємною пам’яттю – 4/64 Гб. З коробки він поставляється з Android 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В наявності – ширококутна камера (на додаток до основної та макро), спритний процесор Qualcomm Snapdragon 662, акумулятор на 6000 мАг з підтримкою швидкої 18 ВТ зарядки. Зрозуміло, на місці NFC та сканер відбитка пальця. Але, звичайно, трьох оновлень Android, швидше за все, чекати не варто.

Що у сухому залишку? Незважаючи на подібність, Samsung Galaxy M12 та Redmi 9 досить різні. У Samsung нижче роздільна здатність екрана (зате вище частота оновлення) і обсяг пам’яті, зате найсвіжіший Android, який довго підтримуватиметься на актуальному рівні. Redmi – це ємна батарея та швидка зарядка. Доведеться робити непростий вибір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.