Нещодавно анонсований Samsung Galaxy M52 значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не пройшло й місяця після старту продажу нового середньобюджетного смартфону Samsung Galaxy M52, як він вже встиг подешевшати. Його вартість впала на цілу 1000 тисячу гривень в офіційних продавців, і це все завдяки тому, що усі технологічні гіганти готуються до всесвітнього розпродажу “Чорна п’ятниця” і вже почали знижувати цінники на безліч гаджетів.

Cкріншот взятий за приклад із сайту Allo

Так, на старту продажу його вартість складала 11 999 гривень, за конфігурацію 6/128 Гібайт вбудованого постійного сховища, зараз його цінник впав до позначки 10 999 гривень. Девайс доступний у трьох кольорах: білому, чорному та синьому. Акція триватиме ще 10 днів, до 22 листопада 2021 року включно в усіх авторизованих продавців бренду Samsung.

Задня частина зроблена із пластику. Вражає невелика товщина – всього 7,4 мм. Пристрій помітно тонший за більшість сучасних апаратів. Спереду розташований 120-герцевий AMOLED-дисплей діагоналлю 6,7 дюйми. У центрі екрану знаходиться виріз під 32-мегапіксельну фронтальну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій обладнаний потужним 6-нанометровим чіпсетом Snapdragon 778G. Позаду є потрійна камера на 64+12+5 Мп без телеоб’єктиву або оптичної стабілізації — ця модель точно не претендує на звання камерофона. Незважаючи на невелику товщину, гаджет вмістив батарею на 5000 МAГ. Підтримується швидка 25-ватна зарядка, але в комплекті йде адаптер на 15 Вт – потужнішу зарядку доведеться докуповувати окремо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.