Таким буде Motorola Edge 30 Ultra: перший смартфон із селфі-камерою на 60 Мп

Інсайдер OnLeaks опублікував якісні рендери флагманського Motorola Edge 30 Ultra, який стане одним із перших смартфонів на ще неансованому процесорі Snapdragon 898. 

Попереду новинка матиме 6.6-дюймовий OLED-екран з Full HD+, частоту оновлення 120 Гц і вбудований сканер пальця. Заокруглень по краях немає, а передня камера врізана по центру зверху. Любителів селфі має порадувати рекордний дозвіл – 60 Мп. Інших смартфонів на ринку із таким високим зараз немає. 

Живлення забезпечить акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкого заряджання потужністю 68 Вт. По пам’яті два варіанти: 8+128 та 12+256 ГБ. Оперативна стандарт LPDDR5x, а флеш-накопичувач UFS 3.1.

На спинці овальний виступ із потрійною камерою. Головний сенсор OmniVision OV50A на 50 Мп доповнений надшириком на 8 Мп та 2-мегапіксельним датчиком для боке. 

Корпус Motorola Edge 30 Ultra захищений від вологи за стандартом IP52. Він оснащений стереодинаміками, роз’ємом USB-C, адаптером Wi-Fi 6, 5G-модемом та модулем NFC для безконтактних платежів. Інформації про можливу дату презентації поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.