У Google Pixel 6 з’явилася нова функція. І може стати доступна ще одна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст Мішам Рахман повідомив, що смартфони Google Pixel 6 та 6 Pro отримали нову можливість, а незабаром у них з’явиться ще одне нововведення. Тепер на смартфонах доступно адаптивне аудіо (Adaptive Sound). 

Ця функція покращує якість звуку для співрозмовника під час розмови. Сенсори аналізують вхідні звуки, визначають фонові шуми, а потім зменшують їхню чіткість і гучність. 

Ця функція є на Google Pixel 5 і Google Pixel 4a, проте Google Pixel 6 і 6 Pro на момент випуску вона була відсутня. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це не єдина нова функція, яка може з’явитись на смартфонах найближчим часом. Раніше користувач Twitter під ніком @mile_freak07 у коді Pixel 6 виявив відсилання до функції розблокування особи під кодовою назвою Tuscany. Згадка була виявлена ​​9 липня. З того моменту над функцією перестали працювати, але можливо, 

До цього Google дала офіційну відповідь на претензії до роботи дактилоскопічного датчика у новому смартфоні Pixel 6. За її словами, датчик працює у штатному режимі і не потребує жодних доопрацювань. Виявляється, Pixel 6 і Pixel 6 Pro оснастили новими алгоритмами безпеки — сканер відбитка «прискіпливіше» перевіряє палець на відповідність, через що кількість збоїв може збільшитися. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.