Точний макет Samsung Galaxy S22 Ultra показали в руках користувача

Фронтальна панель демонструє нам вигнутий з боків екран, а також фронтальну камеру, розташовану в центральній верхній частині дисплея

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки компанія Samsung збирається розібратися з витоком, пов’язаним зі смартфоном Samsung Galaxy S22 Ultra, нові зображення новинки з’явилися в китайській соціальній мережі Weibo.

Судячи з задньої панелі, де тільки позначені елементи камери, але немає самих об’єктивів, це лише макет пристрою, створений точно по кресленнях і використовуваний виробниками аксесуарів для випуску чохлів.

Фронтальна панель демонструє нам вигнутий з боків екран, а також фронтальну камеру, розташовану в центральній верхній частині дисплея. Праворуч розташовуються кнопки вмикання та регулювання гучності. Samsung Galaxy S22 Ultra має бути оснащений стілусом, який ховається у корпусі пристрою. Фактично цей пристрій буде випущено для шанувальників серії Galaxy Note.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ice Universe, який часто публікує точну інформацію про новинки Samsung завдяки своїм джерелам у відділі досліджень та розробок південнокорейської компанії, підтвердив, що Samsung розпочала внутрішнє розслідування, щоб знайти винуватця витоку інформації .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.