Xiaomi Poco X3 Pro рекордно впав в ціні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вже неодноразово ми називали Poco X3 Pro найкращим «середнячком» на ринку за співвідношенням ціни та характеристик, та й звичайні користувачі так вважають, судячи з шаленої популярності гаджета. З іншого боку, безглуздо купувати цю модель без будь-яких знижок в Україні, адже у звичайний час великі магазини просять за апарат у мінімальній конфігурації 7 999 гривень. Але вже на розпродажі 11.11 можна буде відчутно заощадити.

Реклама

Як це зробити? Для початку перейдіть на сторінку товару та візьміть купон продавця, а потім закиньте девайс у кошик. Оформляти замовлення треба з введенням промокоду 23190DOUBLE якраз 11 листопада о 10:00 за київським часом.

 

 

Таким чином, гаджет дістанеться вам приблизно за 5 827 гривень або 186$. Для порівняння, в пошуку Google найкращі пропозиції стартують із 6 554 гривень без урахування доставки.

Про всяк випадок нагадаємо, чому треба брати «покофон». У цього субфлагмана при собі найпотужніший відсоток у ціновій категорії – Snapdragon 860, а також плавний IPS-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, хороша квадрокамера, великий акумулятор на 5160 мAг, стереозвук і модуль NFC для безконтактних платежів. Повторюємо: хапайте купон і зберігайте промокод 23190DOUBLE. І знову ловіть потрібне посилання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: