Xiaomi Poco X3 Pro рекордно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже неодноразово ми називали Poco X3 Pro найкращим «середнячком» на ринку за співвідношенням ціни та характеристик, та й звичайні користувачі так вважають, судячи з шаленої популярності гаджета. З іншого боку, безглуздо купувати цю модель без будь-яких знижок в Україні, адже у звичайний час великі магазини просять за апарат у мінімальній конфігурації 7 999 гривень. Але вже на розпродажі 11.11 можна буде відчутно заощадити.

Як це зробити? Для початку перейдіть на сторінку товару та візьміть купон продавця, а потім закиньте девайс у кошик. Оформляти замовлення треба з введенням промокоду 23190DOUBLE якраз 11 листопада о 10:00 за київським часом.

 

 

Таким чином, гаджет дістанеться вам приблизно за 5 827 гривень або 186$. Для порівняння, в пошуку Google найкращі пропозиції стартують із 6 554 гривень без урахування доставки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про всяк випадок нагадаємо, чому треба брати «покофон». У цього субфлагмана при собі найпотужніший відсоток у ціновій категорії – Snapdragon 860, а також плавний IPS-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, хороша квадрокамера, великий акумулятор на 5160 мAг, стереозвук і модуль NFC для безконтактних платежів. Повторюємо: хапайте купон і зберігайте промокод 23190DOUBLE. І знову ловіть потрібне посилання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.