У Мережі з’явилися перші фото таємничого смартфона від Vivo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo в Китаї першим в світі випустив смартфон з екраном для сканування відбитків пальців – Vivo X20 Plus UD у співпраці з Synaptics. В інтернеті просочилася фотографія таємничого телефону Vivo, яка з’явилася на Weibo, передбачає, що смартфон буде пропонувати дуже високе співвідношення між екраном і корпусом, а також буде мати вбудований сканер відбитків пальців.

У Мережі з'явилися перші фото таємничого смартфона від Vivo

Інформація про специфікації і назва таємничого телефону Vivo відсутня. Очікується, що буде злегка товста нижня панель, інші окантовки телефону на фото виглядають досить тонкими. Це вказує на те, що смартфон буде передавати співвідношення між екраном і тілом більше 95%. Точний розмір екрану невідомий, але він, швидше за все, буде мати співвідношення сторін 18:9, так як екран має витягнуту апеляцію. Китайський виробник смартфонів, ми так думаємо, вмонтує сканер відбитків пальців під дисплеєм телефону.

У Мережі з'явилися перші фото таємничого смартфона від Vivo

Так як верхня рамка дуже тонка, вона не оснащена камерою, динаміком або будь-яким іншим датчиком. У смартфона Mi MIX 2 є камера-самоучка, розташована на нижній панелі. Проте, камера-самоучка, схоже, не присутня внизу таємничого Vivo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У Мережі з'явилися перші фото таємничого смартфона від Vivo

Камера Selfie стала невід’ємною рисою сучасних смартфонів. Отже, не схоже, що Vivo буде відмовлятися від цієї функції на новому телефоні. Він може містити тільки одну задню камеру, яка може подвоюватися як фронтальний шутер. Смартфон Honor 7i, випущений в серпні 2015 року, не мав фронтальної камери. Замість цього фліп-функції задньої камери дозволили своїм користувачам використовувати його в якості фронтальної камери.

З китайськими виробниками смартфонів, які намагаються знайти способи випуску гаджетів з більш тонкими рамками, здається можливим, що Vivo може запустити смартфон з новою технологічною камерою з відкидною кришкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.