Популярний iPhone значно впав в ціні

Популярний iPhone значно впав в ціні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні головного розпродажу року “Чорна п’ятниця” українські магазини техніки почали знижувати ціни на популярні гаджети. Ми вже писали про кілька по-справжньому вигідних акцій з нагоди розпродажу 11.11, але люди придивляються не лише до найсвіжіших девайсів, але й до старіших минулорічних моделей.

Найкращий приклад – iPhone 11. Девайс хороший навіть у 2021 році – завдяки найпотужнішому залізу, яскравому IPS-дисплею, оптимальній подвійній камері, стереодинамікам і захищеному від води корпусу.

Популярний iPhone значно впав в ціні

Зазвичай девайс продають за 21-23 тисячі гривень в Україні, але зараз вартість впала до позначки 18 499 гривень за найменшу конфігурацію пам’яті 64 Гігабайти вбудованого сховища в усіх офіційних дилерів компанії епл, згідно пошукової системи Google. Подешевшали і інші версії постійної пам’яті на 128,256 Гігабайт. Смартфон доступний аж в шести колірних рішеннях, тому навіть вибагливий покупець зможе вибрати щось до душі. Акція триватиме ще сім днів, до 15 листопада 2021 року включно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

11-тий – це компроміс між преміальними моделями та бюджетним сегментом Apple. Хороший варіант для тих, кому XR і SE здаються надто старими, а на Pro-девайси не хочеться витрачати гроші. У iPhone 11 зручні розміри – 6,1 дюймів комфортно тримати і керувати телефоном однією рукою. Продуктивність також у порядку: чіпа A13 і 4 Гбайт оперативної пам’яті вистачить для швидкої роботи.

На відміну від XR, пристрій має подвійну камеру роздільною здатністю 12 мегапікселів, яка навіть вміє знімати непогані нічні фотографії. Але найголовніша перевага моделі – автономність. За звичайного сценарію використання акумулятора смартфона вистачить на добу-півтора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.