Смартфони

В Xiaomi розповіли, що робити із старими смартфонами

Share

Шкода викидати телефон, який зламався. Користувачі постійно хочуть вигадати якесь нове застосування смартфону, який не працює. Варіантів у них не багато, але все ж таки вони є і в Xiaomi розповіли, що робити із старими смартфонами.

Один з найменш практичних варіантів, це трошки переробити смартфон. Зробити з нього можна будильник, або відео няню, або реєстратор. Але сьогодні це все не найкращі варіанти, бо всі ці пристрої набагато краще піти і купити окремо. Тим більше, камера у вашому старому телефоні вже напевно погана, батарея теж не довго тримає і т.д. Але якщо вам все ж таки сподобався цей варіант, то будь ласка.

Цікавий і оригінальний спосіб використання телефона вигадала компанія Xiaomi. Цей варіант підходить для тих, хто розбив свій телефон. Спочатку вам самим, або спеціалісту, треба розібрати телефон на окремі деталі. Далі знайти в інтернеті фото якоїсь історичної пам’ятки і по фото з деталей зібрати макет цієї споруди. Звучить дивно, але виглядає дуже гарно. Один мінус це, звісно, ціна. Самі деталі коштували не мало, а робота майстра ще більше. Тому великим поціновувачам оригінальних речей дорого обійдеться сувенір з запчастин. Візьмемо до прикладу Xiaomi Mi Mix Fold. Ця мініатюра коштує в районі 58 000 грн. Звісно, на створення пішов не один телефон, і це видно хоча б по тому, яких розмірів ця річ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звісно, ця ідея не підійде усім хоча б через те, що не кожен любить творити. Але підхід до проблеми в компанії Xiaomi досить цікавий. Зробити щось своїми руками набагато цікавіше, ніж просто викинути, або продати набагато дешевше телефон, ніж купували.

Якщо у вас немає фантазії та вмінь створити мініатюри історичних пам’яток, то ви завжди можете вигадати щось інше теж з деталей. Наприклад, одного разу хлопчик розклав усі деталі з смартфона Redmi в ряд, і зробив постер. Теж цікава ідея, чи не так?

Скажемо відразу, людей, які вміють розібрати повністю телефон дуже мало. Зазвичай це роблять машини для збору і розбору, а знаходяться такі машини на заводі. Майстри, зазвичай, можуть розібрати телефон на рівні екрану і батареї, а далі не знають, що з ним робити.https://itech.co.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Apple планує випустити складаний 20,3-дюймовий гібрид у 2025 році, а складаний iPhone – у 2026 році

    Компанія Apple активізує роботу над складними пристроями, йдеться в новій записці для інвесторів, що потрапила…

    06.05.2024

    Чутки: OnePlus 13 отримає новий старий дизайн

    У скарбничці чуток про майбутній флагманський смартфон OnePlus 13 з'явилася нова інформація. На просторах китайської…

    06.05.2024

    П’ять корисних функцій iPhone, про які ти можеш не знати

    В iOS реалізовано чимало цікавих опцій, про які багато власників "Айфонів" навіть не здогадувалися. Сьогодні…

    06.05.2024

    У мережі з’явилися перші чутки про iPhone 17

    До презентації лінійки iPhone 16 залишилося менше півроку, а інсайдери вже діляться своїми припущеннями щодо…

    06.05.2024

    Якими iPhone та iPad задоволені користувачі: свіжий рейтинг AnTuTu

    Розробники бенчмарку AnTuTu склали топ девайсів Apple, які заробили найкращу репутацію та мають найкращі відгуки від користувачів.…

    06.05.2024

    Samsung представила перший створений за допомогою ШІ мобільний 3-нм процесор

    Samsung представила мобільний процесор – перший в історії, створений за допомогою штучного інтелекту. У співпраці…

    06.05.2024