В Xiaomi розповіли, що робити із старими смартфонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шкода викидати телефон, який зламався. Користувачі постійно хочуть вигадати якесь нове застосування смартфону, який не працює. Варіантів у них не багато, але все ж таки вони є і в Xiaomi розповіли, що робити із старими смартфонами.

Один з найменш практичних варіантів, це трошки переробити смартфон. Зробити з нього можна будильник, або відео няню, або реєстратор. Але сьогодні це все не найкращі варіанти, бо всі ці пристрої набагато краще піти і купити окремо. Тим більше, камера у вашому старому телефоні вже напевно погана, батарея теж не довго тримає і т.д. Але якщо вам все ж таки сподобався цей варіант, то будь ласка.

Цікавий і оригінальний спосіб використання телефона вигадала компанія Xiaomi. Цей варіант підходить для тих, хто розбив свій телефон. Спочатку вам самим, або спеціалісту, треба розібрати телефон на окремі деталі. Далі знайти в інтернеті фото якоїсь історичної пам’ятки і по фото з деталей зібрати макет цієї споруди. Звучить дивно, але виглядає дуже гарно. Один мінус це, звісно, ціна. Самі деталі коштували не мало, а робота майстра ще більше. Тому великим поціновувачам оригінальних речей дорого обійдеться сувенір з запчастин. Візьмемо до прикладу Xiaomi Mi Mix Fold. Ця мініатюра коштує в районі 58 000 грн. Звісно, на створення пішов не один телефон, і це видно хоча б по тому, яких розмірів ця річ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звісно, ця ідея не підійде усім хоча б через те, що не кожен любить творити. Але підхід до проблеми в компанії Xiaomi досить цікавий. Зробити щось своїми руками набагато цікавіше, ніж просто викинути, або продати набагато дешевше телефон, ніж купували.

Якщо у вас немає фантазії та вмінь створити мініатюри історичних пам’яток, то ви завжди можете вигадати щось інше теж з деталей. Наприклад, одного разу хлопчик розклав усі деталі з смартфона Redmi в ряд, і зробив постер. Теж цікава ідея, чи не так?

Скажемо відразу, людей, які вміють розібрати повністю телефон дуже мало. Зазвичай це роблять машини для збору і розбору, а знаходяться такі машини на заводі. Майстри, зазвичай, можуть розібрати телефон на рівні екрану і батареї, а далі не знають, що з ним робити.https://itech.co.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.