Представлено Vivo V23e: потужна камера за 375 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Асортименти смартфонів vivo поповнився новою моделлю середнього рівня V23e. Особливу увагу виробник приділив фото- та відеоможливостям, оснастивши апарат основною та фронтальною камерами з датчиками високої роздільної здатності. Ще одна особливість гаджета – підтримка швидкісної зарядки.

Новий vivo V23e оснащується 6,44-дюймовим AMOLED-екараном з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 60 Гц. У невеликому краплеподібному вирізі розмістилася фронталка з роздільною здатністю 50 Мп. На тильній стороні знаходиться основна камера з датчиками на 64 (основний), 8 (ультраширококутний) та 2 Мп (макромодуль). Смартфон підтримує функцію фокусування по очах, нічний режим, кілька варіантів портретної зйомки, автоматичне розпізнавання сцен та інші сучасні фото- та відеорежими.

Апарат побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio G96 із максимальною тактовою частотою 2,05 ГГц. Випускається він у єдиній конфігурації з 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 128 ГБ. За автономність пристрою відповідає акумулятор ємністю 4050 мАг. Завдяки підтримці швидкого заряджання потужністю 44 Вт можна заповнити 69% енергії за 30 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Габарити смартфона становлять 160,87 х 74,28 х 7,41 мм при вазі 172 г. Як встановлена ​​операційна система використовується Android 11 з фірмовою оболонкою Funtouch OS 12. Ціна vivo V23e становить $375. Поки що смартфон доступний лише у В’єтнамі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.