Флагманський процесор Snapdragon 898 отримав дату анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному сайті Qualcomm з’явилося оголошення про проведення виставки Snapdragon Tech Summit 2021. У рамках цього щорічного заходу компанія традиційно представляє свої нові флагманські процесори – і Snapdragon 898 не стане винятком.

Згідно з анонсом, Snapdragon Tech Summit 2021 проходитиме з 30 листопада по 2 грудня 2021 року. Очікується, що чіпмейкер покаже нову мобільну платформу вже у день відкриття саміту. Відомо, що багато виробників смартфонів, включаючи Honor, Xiaomi, vivo, Samsung, Motorola, OPPO, HUAWEI, ZTE, ASUS, Black Shark, Lenovo, Nubia, Realme, OnePlus та Sharp, вже подали заявки на постачання новинки для своїх пристроїв.

Згідно з попередніми публікаціями, флагманський чіп буде виготовлений за 4-нм техпроцесом. Його архітектура включає одне високопродуктивне ядро ​​Cortex X2 (3,0 ГГц), а також три збалансовані та чотири енергоефективні, що працюють на частоті 2,5 і 1,79 ГГц відповідно. Qualcomm Snapdragon 898 приписують графіку Adreno 730 та фірмовий модем X65 5G. За чутками, новинка буде продуктивнішою за модель Snapdragon 888 на 20%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході будуть представлені й інші нові процесори компанії, проте подробиці про них вендор поки що не розкриває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.