Експерти назвали причину чому зараз варто придбати iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела видання The Information розповіли, що основний постачальник процесорів для Apple — компанії TSMC — має певні проблеми. Компанія не встигне виготовити нові чіпи для американської корпорації.

Це вплине на майбутнє покоління iPhone.

Компанія TSMC однією з перших має перейти на новий 3-нм техпроцес, але вона все одно не встигне до літа-осені та старту виробництва iPhone 14. Тому в Apple вирішили залишити для майбутнього флагмана процесор Apple A15 Bionic.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це означає, що радикального приросту продуктивності не буде. Очевидно, що новий процесор виявиться потужнішим за A15, проте революції не чекайте. За аналогією з M1 чіп назвуть A15 Pro або A15 Max.

Ми не знаємо, яким виявиться iPhone 14. Швидше за все, ми побачимо той самий дизайн та три камери на задній панелі. Поява екранного вирізу на MacBook Pro натякає на те, що «моноброва» – це серйозно та надовго. Тому можна спокійно купувати iPhone 13 і не турбуватися, що у 2022 році Apple представить щось унікальне.

На нові смартфони Apple з’являються перші знижки. Так, iPhone 13 з накопичувачем 128 Гбайт можна купити від 31 999 гривень у авторизованих ритейлерів.

Нагадаємо, в Україні значно подешевшали актуальні моделі iPhone 2020-року, iPhone 12 iPhone, 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro max.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.