Актуальні моделі iPhone рекордно подешевшали

Ця модель прослужить вам щонайменше 3-4 роки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час як люди займають чергу за новим iPhone 13 і намагаються замовити дефіцитну нову модель, наймудріше рішення – придбати смартфон саме 12-ї серії, адже істотних апгрейдів девайс не отримав. Розповідаємо, де взяти хітовий флагман Apple за найкращою ціною.

Отже, базовий iPhone 12 mini вартує від 21 999 гривень в офіційних ритейлерів за найменшу конфігурацію пам’яті у 64 Гігабайт, замість 24 999 гривень, це означає, що він подешевшав на 3 тисячі гривень. Найбільше впала в ціні найстарша версія iPhone 12 Pro Max – 37 499 гривень за 128 Гб, проти попередніх 41 999 гривень, знижка становить 4 500 гривень. Звичайно, є і дешевші варіанти в неофіційних продавців, але при покупці неавторизованого товару є певні ризики. Важливо, акція триватиме ще 9 днів, до 15.11.2021 року. Варто зауважити, що впали в ціні всі конфігурації вбудованого сховища.

iPhone 12 – шикарний смартфон, який отримав 6,1-дюймовий OLED-екран з технологією Super Retina, піковою яскравістю 625 ніт і фірмовою “еппловським” чубчиком. У ньому розміщені 12-мегапіксельна селфі-камера та біометричний датчик FaceID. На задній частині корпусу розташований блок із двома 12-мегапіксельними камерами — основним та ультрашироким об’єктивом. Смартфон пройшов сертифікацію IP68 та отримав захист від пилу та вологи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Знаменита плавність девайсів присутня і тут, завдяки спритному процесору Apple A14 Bionic. До речі, такий же використовується в останніх iPad Air 4-го покоління і на ньому заснований найпотужніший комп’ютерний процесор Apple M1. Користувачам на вибір пропонуються три конфігурації пам’яті – 64 Гбайт, 128 Гбайт та 256 Гбайт. За автономну роботу відповідає акумулятор ємністю 2815 мАг з підтримкою швидкої провідної зарядки потужністю 20 Вт і бездротової на 15 Вт. До того ж є Apple Pay, до якого можна прив’язати будь-які банківські картки.

Від 13-ї серії торішні смартфони Apple відрізняються камерами, чіпом та ціною. Якщо ви не женетеся за новинками і хочете відмінний iPhone із запасом на кілька років, то вам варто розглядати саме цю модель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.