Смартфони

Названо 3 найочікуваніші смартфони в листопаді 2021 року

Share

Традиційно, виробники смартфонів репрезентують свої основні новинки ближче до завершення календарного року, і листопад якраз ідеальний для того, щоб випустити щось нове та цікаве. Саме про це зараз і поговоримо, і назвемо 3 найочікуваніші смартфони в листопаді 2021 року. У трійку увійшли телефони від Honor та OPPO . Ці смартфони вже можуть з’явитися на полицях магазинів до кінця цього року.

OPPO Foldable

Про смартфон OPPO Foldable ми вже писали неодноразово. Про нього було чимало інформації саме через його незвичайний дизайн – гнучкий дизайн. Компанія OPPO запланувала випуск цього незвичайного смартфона вже цього місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз відомо, що OPPO Foldable буде працювати на процесорі Snapdragon 888, отримає 8-дюймовий дисплей із частотою оновлення 120 Гц, основну камеру з 50 Мп сенсором та фронтальною камерою 32 Мп. Вартість такого незвичайного смартфона ще не розголошувалась, але не варто чекати на бюджетність.

OPPO Reno 7 Pro

Не будемо далеко йти, тому наступний представник також від компанії OPPO – Reno 7 Pro. Це флагманський смартфон, що вже пройшов усі необхідні сертифікації, тому логічно, що його реліз відбудеться вже найближчими тижнями.

Зараз нам відомо про Reno 7 Pro не так багато, як хотілося б, але з чуток він отримає процесор Dimensity 1200, підтримує зарядку потужністю 50 Вт і отримає камеру з основним сенсором 50 Мп.

Honor Play 5 Youth

Останнім представником у нашій добірці став смартфон від колись багатостраждального суббренду компанії Huawei, а тепер незалежного бренду Honor – Play 5 Youth.

Як відомо, цей смартфон розроблявся саме для молодого покоління. Крім того, він також отримав непогані характеристики, а саме процесор Mediatek Dimensity 900 у парі з 8 Гб оперативної пам’яті (можна додатково розширити на 2 Гб) та 128/256 Гб внутрішньої пам’яті.

Honor Play 5 Youth також отримав 6,67-дюймовий дисплей IPS із частотою оновлення 120 Гц та подвійну камеру з основним сенсором 64 мп та датчиком глибини 2 Мп. Інформації про вартість смартфона та доступність в Україні поки що немає.

Зараз нам тільки залишається чекати на офіційні презентації смартфонів, оголошення повних специфікацій та вартості смартфонів як за кордоном, так і в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024