Xiaomi відмовилася оновлювати ще дев’ять смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми розповідали про смартфони, які вже в листопаді отримають тестову прошивку MIUI 12.5 Enhanced Edition, засновану на останній версії Android 12. Тепер настала черга поганих новин. 27 листопада стане ключовим днем ​​для багатьох користувачів, оскільки саме цей день стане останнім для оновлення цілого ряду популярних моделей.

Йдеться про Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi Mi 9 Pro, Redmi K20 Pro, Redmi K20, Xiaomi CC9 Meitu Edition, Xiaomi CC9, Redmi Note 8 Pro та Redmi Note 8. Після 27 листопада дані смартфони перестануть отримувати оновлення. Розробник лише доробить ті прошивки, які зараз перебувають на стадії бета-тестування.

Жоден із перелічених смартфонів не отримає наступну версію фірмового інтерфейсу MIUI 13. Втім, зовсім вже засмучуватися не варто, оскільки до такого кроку варто було бути готовим. Деякі з цих пристроїв були анонсовані більше двох років тому. До того ж Xiaomi продовжить випускати важливі патчі безпеки та виправлення від Google. Користувачам варто звернути увагу на свіжіші апарати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.