Xiaomi випустила прошивку MIUI 13 на Android 12 та Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після того, як відомості про початок тестування нової прошивки потрапили в мережу, зробити офіційну заяву з цього приводу вважав за необхідне засновник і генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь. Він підтвердив, що прошивка MIUI 13 справді буде заснована на Android 12 або Android 13, залежно від моделі телефону, а реліз її фінального остаточного складання для всіх бажаючих відбудеться до кінця 2021 року. Таким чином, чекати релізу нової платформи залишилося недовго, і це безперечно приємно порадує безліч людей. Новітня операційна система пропонує всім і кожному просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід, містить у собі безліч нововведень.

Найновіша прошивка в особі MIUI 13 пропонує користувачам нові шрифти, іконки та анімаційні ефекти, перероблені стандартні додатки, оновлений дизайн безлічі елементів, підтримку технології розширення оперативної пам’яті під назвою Memory Fusion, а також безліч інших нововведень, включаючи покращений ігровий режим підвищення виробник. Вже до кінця листопада 2021 року відбудеться реліз фінальної стабільної версії нової ОС для китайського регіону, а в грудні вийде глобальна прошивка, що містить підтримку російської мови та безлічі інших, а також повний набір всіх сервісів Google. Тому слід, що чекати її релізу залишилося зовсім недовго, буквально кілька тижнів.

В даний час достеменно невідомо, на базі якої операційної системи виявиться побудована новітня прошивка MIUI 13 у випадку з тими чи іншими моделями телефонів. Крім того, може вийти так, що спочатку вона буде заснована на Android 12, але через якийсь час, кілька місяців або більше, вийде її більш свіжа збірка на базі Android 13. В історії компанії Xiaomi подібних випадках було чимало, причому вони також зачіпають продукцію дочірніх брендів Redmi, Poco, Black Shark та Meitu. Як і завжди в подібних випадках, встановити нову ОС на свої телефони зможуть усі охочі за допомогою оновлення через налаштування мобільного пристрою. Зазвичай подібна операція займає не більше години, але за умови наявності підключення до мережі Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.