Який смартфон вибрати до 10000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Середній ціновий діапазон смартфонів – найцікавіший, адже він пропонує достатні для переважної більшості користувачів фішки та характеристики, при цьому маючи значно більш доступну ціну, ніж флагманські моделі. Ми підготували для вас підбірку середньобюджетних смартфонів, ціна яких перебуває у діапазоні 8000-1000 гривень та які варто розглянути, як варіант для покупки.

Realme GT Master Edition (9499 гривень за версію 6/128 ГБ на старті продаж)

Компанія Realme буквально декілька днів тому презентувала для українського ринку свій новий субфлагманський смартфон Realme GT Master Edition, який цікавий з дуже багатьох причин. Модель отримала унікальний дизайн, створений у співпраці з японським дизайнером-мінімалістом Наото Фукасава, і отримала престижну нагороду iF Design Award за найкращий дизайн.

Окрім цього, модель дуже продуктивна – вона отримала субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G, в парі з яким працює, у випадку молодшої версії, 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Смартфон отримав дисплей Super AMOLED з діагоналлю 6.43 дюйма, роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав основну камеру з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП та макро 2 МП. За автономність моделі відповідальний акумулятор об’ємом 4300 мАг, і ще однією важливою фішкою моделі є підтримка швидкої зарядки потужністю 65W. Модель поступить у продаж 11 листопада за ціною 9499 гривень за базову конфігурацію, але після старту продаж ціна підніметься до 11999 гривень, тому, якщо вам до вподоби Realme GT Master Edition – варто поспішити.

Realme 8 Pro (8699 за версію 8/128 ГБ)

У випадку, якщо ваш пріоритет – хороша камера, слід звернути увагу на Realme 8 Pro – модель з не найпотужнішим чіпсетом Qualcomm Snapdragon 720G, але просунутим основним сенсором з роздільною здатністю 108 МП. В парі з чіпсетом працює 8 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ.

Модель отримала дисплей Super AMOLED з діагоналлю 6.4 дюйма та роздільною здатністю Full HD+. За автономність моделі відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 50W. До основних фішок моделі, враховуючи її ціну, варто віднести також піддисплейний сканер відбитків пальців.

Redmi Note 10 Pro (8999 за версію 6/128 ГБ)

Альтернативою попередньому смартфону від Realme є модель Redmi Note 10 Pro від Xiaomi, яка також отримала основний сенсор з роздільною здатністю 108 МП, і в цілому моделі досить схожі. За роботу Redmi Note 10 Pro відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 732G, але його AMOLED-дисплей, на відміну від Realme 8 Pro, підтримує підвищену частоту оновлення – вона складає 120 Гц.

За автономність у Redmi Note 10 Pro відповідальний акумулятор об’ємом 5020 мАг, і в цьому модель виграє у Realme 8 Pro, але в плані потужності зарядки відчутно програє – вона складає 33W проти 50W у попередньої моделі. До фішок Redmi Note 10 Pro можна віднести захист від вологи та пилу за стандартом IP53.

Poco X3 Pro (8499 гривень за версію 8/256 ГБ)

У випадку, якщо вам потрібен потужний чіпсет та великий об’єм пам’яті, одним з найкращих варіантів у нашому діапазоні стане Poco X3 Pro, що отримав дуже просунутий Qualcomm Snapdragon 860, в парі з яким у топовій конфігурації працює 8 ГБ оперативної пам’яті, а об’єм внутрішньої пам’яті складає 256 ГБ.

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5160 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. Що цікаво, смартфон оснащений основною камерою 48 МП, у той час як не Pro-версії цього смартфона, яка дешевша, використовується основний сенсор з роздільною здатністю 64 МП. До основних фішок смартфона, враховуючи його ціну, можна віднести стереодинаміки та інфрачервоний порт.

Samsung Galaxy A52 (9999 гривень за версію 4/128 ГБ)

На фоні інших моделей з цього списку моделі Samsung Galaxy A52 виглядає не так привабливо, дивлячись на більшість характеристик, але є одна, яка для деяких покупців може стати ключовою – підтримка IP67. За роботу відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 720G, за автономність – акумулятор об’ємом 4500 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 25W.

Смартфон оснащений дисплеєм Super AMOLED з діагоналлю 6.5 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц. Модель отримала основну камеру з головним сенсором 64 МП, і, що важливо, є підтримка оптичної стабілізації. До фішок смартфона можна віднести піддисплейний сканер відбитків пальців, що є далеко не у всіх моделей в цьому ціновому сегменті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.