Google випустить складаний Pixel Fold – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал 9to5Google виявив підтвердження розробки складного Pixel Fold у коді програми Google Камера. Зважаючи на все, смартфон випустять у 2022 році.

Якщо згадки «isPixel2019» та «isPixel2019MidRange» позначали Pixel 4 і 3a, які якраз вийшли 2019-го, то тепер у рядках коду з’явився «isPixel2022Foldable». Очікується, що він буде виконаний у форматі книжки із гнучким внутрішнім екраном та зовнішнім допоміжним. Спеціально для Pixel Fold створили особливу версію Android 12L з адаптивним інтерфейсом – бета-складання вже доступне розробникам.

Також у «Google Камері» знайшли інформацію про сенсори майбутнього смартфона. Він отримає 12.2-мегапіксельний датчик Sony IMX363. Для порівняння: у флагманському Google Pixel 6 стоїть набагато просунутіший 50-мегапіксельний Samsung GN1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другим сенсором стане Sony IMX386 з ультраширококутною оптикою, а для селфі встановлять дві камери по 8 Мп – одну зовнішню та одну внутрішню. Інші технічні характеристики поки що невідомі.

Враховуючи, що реліз Android 12L відбудеться не раніше березня, Pixel Fold можуть показати трохи заздалегідь або цього ж місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.