Перший смартфон на Snapdragon 898 на шпигунському знімку (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальній мережі Weibo з’явився знімок пристрою, оснащеного ще представленим флагманським процесором Qualcomm. Зображення не розкриває моделі гаджета, проте демонструє ключові технічні характеристики нового чіпа задовго до його анонсу.

На інсайдерській фотографії представлений апарат із загнутим з боків екраном та мінімальними рамками. За чутками, йдеться про Xiaomi 12, проте підтвердження цієї інформації наразі немає. Натомість відомі властивості встановленої в ньому мобільної платформи, вісім ядер CPU якої розбито на три кластери. Тактова частота великого ядра Cortex-X2 становить 3,0 ГГц, трьох середніх Cortex-A710 – 2,5 ГГц, а чотирьох енергоефективних Cortex-A510 – 1,79 ГГц.

За графічні можливості новинки відповідатиме відеоприскорювач Adreno 730. Очікується, що завдяки переходу на 4-нм техпроцес його продуктивність буде приблизно на 20% вище, ніж у Adreno 660. Згідно з попередніми публікаціями, до складу нової SoC також увійде 5G-модем X65 з максимальною швидкістю завантаження 10 Гбіт/с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата випуску та бренд першого смартфона на базі процесора Qualcomm Snapdragon 898 наразі невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.