Названий головний недолік iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запланований на 2022 флагманський смартфон Apple може отримати старий процесор. Про це повідомляє видання The Information.

Джерела медіа розповіли, що постачальник чіпів для Apple – тайванська компанія TSMC – не встигне виготовити процесори нового покоління для iPhone 14. Інсайдери вважають, що перехід на процесори, побудовані за тринанометровим техпроцесом, затягнеться. Цю особливість автори називають можливим головним недоліком майбутнього флагмана.

При цьому TSMC має розпочати перехід на новий техпроцес раніше конкурентів, проте до осені 2022 року чіпи не будуть готові. На думку авторів, Apple може підготувати для наступного флагмана процесор на базі п’ятинанометрового чіпа Apple A15 Bionic. Можливо, він отримає назву A15 Pro та A15 Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найімовірніше, новий чіп виявиться потужнішим за попередній. Однак перехід на тринанометрові процесори, мабуть, відкладається до 2023 року.

У вересні журналіст Bloomberg Марк Гурман заявив, що заплановані на 2022 смартфони Apple отримають повний редизайн. Фахівець не став розкривати деталі оновлення, але заявив, що з майбутнім апдейтом пов’язаний той факт, що iPhone 13 так незначно відрізняється від iPhone 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.