Google Pixel 6 Pro має нові проблеми: високе енергоспоживання екрану на 60 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарікання до екрану Google Pixel 6 Pro не обмежилися скаргами на проблему з його розблокуванням. На цей раз у мережі з’явилося повідомлення про високе енергоспоживання дисплея, що працює як із частотою оновлення 120 Гц, так і на 60 Гц.

Про це написав у своєму Twitter-блозі користувач Andrei F. Також він заявив, що при яскравому освітленні екран Google Pixel 6 Pro споживає більше енергії в режимі 60 Гц у порівнянні зі 120 Гц. Як доказ ентузіаст виклав результати проведених ним тестів.

Судячи з зображення, при налаштуванні на мінімальну яскравість в умовах яскравого освітлення екран нового смартфона споживає на 102 мВт менше енергії в режимі 120 Гц у порівнянні з 60 Гц. Однак коли датчик зовнішнього освітлення пристрою визначає низький рівень освітлення навколишнього середовища і встановлює значення 120 Гц, використовується набагато більше енергії – 930 мВт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці дані на екрані Google Pixel 6 Pro не збігаються з роботою базової моделі серії з показником близько 500 мВт. Згідно з графіками вище, нова «прошка» за цими характеристиками ідентична флагманам Samsung – Note20 Ultra та S21 Ultra. Що стосується iPhone 13 Pro Max, його екран при частоті оновлення 120 Гц споживає 390-430 мВт, про що також повідомляє Andrei F.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.