На ebay продають модифікований iPhone X з роз’ємом USB type C за 80 тисяч доларів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Як відомо, Appe – одна з найбільш консервативних компаній у світі, і така думка проявляється не в розробці смартфонів, не в їх виробництві і навіть не в їх складанні. Консерватизм Apple криється у самих смартфонах. Наприклад, у всіх iPhone досі використовується роз’єм Lightning, якому на хвилиночку вже майже 10 років. Більше того, кабель у рази повільніший за свого сучасного конкурента USB type C.

Реклама

Однак, багатьом би все ж таки хотілося подивитися, наскільки айфон з USB type C стане швидшим і продуктивнішим, але так як вставити один роз’єм замість іншого без проблем не можна, до недавнього моменту такою складною справою ніхто не займався. Завдання це і справді з упевненістю можна назвати кропітким: на заміну порту ентузіасту Кену Піллонелю зі Швейцарії знадобилося два місяці старанного підбору схем, мікросхем, контролерів живлення та інших складних елементів. У результаті результату було досягнуто і блогер показав повністю працюючий прототип iPhone X з роз’ємом USB-C.

На ebay продають модифікований iPhone X з роз'ємом USB type C за 80 тисяч доларів

Після фінального полірування пристрою інженер виставив свій модифікований смартфон на аукціон eBay, де за нього дають вже майже 3 мільйони гривень (80 тис. доларів). Кінець торгів заплановано на 11 листопада, а це означає, що ціна цілком може зрости.

На ebay продають модифікований iPhone X з роз'ємом USB type C за 80 тисяч доларів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: