Xiaomi випустить недорогий смартфон Redmi Note 11T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi планує випустити ще один смартфон Redmi Note одинадцятого покоління. Він вийде на ринок під комерційним позначенням Redmi Note 11T. Судячи з назви, модель стане наступницею Redmi Note 10T, якщо брати до уваги нову стратегію виробника, замінити майбутня новинка собою телефон повинна пристрій Redmi Note 9T.

Нагадаємо, нещодавно Xiaomi заявила, що випускатиме по два покоління Redmi Note щороку, а одинадцята серія стане заміною для дев’ятого покоління, а не для десятого. Як би там не було, минулого тижня виробник з Пекіна анонсував Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro та Redmi Note 11 Pro+, яких за годину продали сумарно півмільйона. Вже до кінця року лінійка поповниться Redmi Note 11T, але поспішаємо вас засмутити – це не новий смартфон.

В середині осені 2019 Xiaomi випустила модель під назвою Redmi Note 8T. Це перше рішення серії з індексом T. Воно стало європейським варіантом звичайного Redmi Note 8, він отримав чіп NFC і виявився одним з телефонів компанії, що найбільше продаються в Європі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 9T вийшов на початку цього року. Знову ж таки, як європейський варіант китайського смартфона. На сьогодні – Redmi Note 9 5G. І Redmi Note 10T також був. Причому спеціально для ринку. В інших країнах він продається як Redmi Note 10 5G.

У свою чергу, Redmi Note 11T стане перейменованою версією Redmi Note 11. У яких країнах Європи смартфон буде продаватися, поки не уточнюється. Але вже відомо, що його презентація відбудеться в Індії. До речі, там уже наступного тижня дебютує POCO M4 Pro 5G. Що цікаво, він також буде лише модифікацією Redmi Note 11. Зате ми вже знаємо, що новинка бренду POCO вийде на глобальний ринок, що підтвердила сама китайська компанія.

Зрештою, до кінця 2021 року ми отримаємо відразу три варіації Redmi Note 11 – стандартну для Китаю, версію з індексом T для Індії (можливо, Європи) та POCO M4 Pro 5G для міжнародного ринку.

Нагадаємо, що смартфон обладнаний процесором Dimensity 810, що виконується за нормами 6-нанометрової технології. До арсеналу моделі увійшов 120-герцевий дисплей LCD, 50-мегапіксельна основна камера та акумулятор ємністю 5000 мА*год із 33-ватною зарядкою по дроту.

Xiaomi Redmi Note 11 у Китаї обладнаний 4-8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем об’ємом 128-256 ГБ залежно від модифікації. Ціна стартувала з позначки 185 доларів. Природно, глобальна версія коштуватиме дорожче, але поки що жодної інформації про вартість немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.