Xiaomi почала переносити вихід нових смартфонів на 2022 рік через брак комплектуючих

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готується до продажу свого флагмана Xiaomi 12. Молодшу версію смартфона вже запустили у тестове виробництво, пристрій буде офіційно представлено у грудні поточного року.

Xiaomi 12 побудований на основі однокристального чіпа Snapdragon 898. Смартфон матиме дуже високе співвідношення екрану та площі передньої панелі, вузькі рамки, а також вигнутий по бокових гранях.

Отвір для камери виглядатиме меншим у порівнянні з попередніми поколіннями за рахунок тонких рамок і буде розташований по центру. Гаджет буде обладнаний екраном LTPO із функцією адаптивного регулювання частоти оновлення від 1 до 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, смартфони лінійки Xiaomi 12 отримають акумулятор ємністю 5000 мАг, бездротовою зарядкою 50 Вт і потужністю 120 Вт.

При цьому запуск виробництва смартфонів Xiaomi 12 Pro та 12 Ultra відбудеться наступного року через брак комплектуючих. Коли саме їх буде представлено, невідомо. Йдеться про те, що не раніше середини наступного року, але поки що ця інформація не підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.