Європейські магазини вже продають запчастини до Samsung Galaxy S21 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Німецький інсайдер Роланд Квандт (Roland Quandt) підтверджує, що запчастини до смартфону Samsung Galaxy S21 FE з’явилися в різних європейських магазинах ще до офіційного анонсу.

Нагадаємо, вчора в Мережі з’явилися перші фотографії задньої панелі Samsung Galaxy S21 FE, а сьогодні ми викладали знімок, на якому показано основну камеру майбутнього доступного флагмана. У себе на сторінці у Twitter Роланд Квандт виклав фотографії задньої панелі у різних кольорах .

Ще на початку року Samsung випадково опублікувала постер, на якому було показано Galaxy S21 FE. Пізніше компанія відкрила сторінку підтримки Samsung Galaxy S21 FE, проте потім видалила всі згадки про цей пристрій зі свого сайту. Нещодавно телефон з’явився у базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC). Крім того, Samsung повернула сторінку неанонсованого Galaxy S21 FE на свій офіційний сайт. Це дуже надійне підтвердження швидкого виходу пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S21 FE отримає не менше 6 ГБ оперативної пам’яті і працюватиме під керуванням Android 11. Смартфон повинен отримати екран діагоналлю 6,4 дюйми з підтримкою частоти оновлення зображення 120 Гц, акумулятор ємністю 4370 мАгод і 12-мегапіксельну.

За чутками, смартфон вийде у середині січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.