Так виглядає Samsung Galaxy S21: перше справжнє фото задньої панелі смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Slashleaks опублікували перші реальні фотографії задньої панелі смартфона Galaxy S21 FE, який має бути представлений найближчим часом.

Ми бачимо саме те, що нам багато разів показували на численних рендерах: дизайн у стилі Galaxy S21, який також буде збережено у Galaxy S22. Поруч із потрійною камерою розташовується світлодіодний спалах. Сьогодні Letsgodigital опублікував новітні зображення смартфона Samsung Galaxy S22 , створені на базі нової інформації, отриманої від Super Roader, колишнього співробітника Samsung із Південної Кореї.

Нещодавно телефон з’явився у базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC). Крім того, Samsung повернула сторінку неанонсованого Galaxy S21 FE на свій офіційний сайт. Це дуже надійне підтвердження швидкого виходу пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією з Google Play Console, Samsung Galaxy S21 FE отримає не менше 6 ГБ оперативної пам’яті та екран Full HD+. Очікується, що з коробки смартфон працюватиме під керуванням Android 11. Смартфон має отримати екран діагоналлю 6,4 дюйми з підтримкою частоти оновлення зображення 120 Гц, акумулятор ємністю 4370 мАгод і 12-мегапіксельну основну камеру. Раніше повідомлялося, що спочатку компанія Samsung планувала виробити близько 15 мільйонів екземплярів Samsung Galaxy S21 FE, проте потім запланований обсяг довелося зменшити приблизно на 3 мільйони смартфонів.

Інсайдер, який виклав зображення, має на своєму рахунку майже 300 публікацій на Slashleaks, які підтверджувалися у 75% випадків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.