Нові зображення Samsung Galaxy S22: дані злив колишній співробітник компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Letsgodigital опублікував новітні зображення смартфона Samsgun Galaxy S22, створених на базі нової інформації, отриманої від Super Roader, колишнього співробітника Samsung з Південної Кореї.

Використовуючи інформацію, італійський дизайнер Джузеппе Спінеллі (Giuseppe Spinelli), також відомий як Snoreyn, створив серію рендерів Samsung Galaxy S22 5G. Джерело додає, що Samsung Galaxy S22+ буде виглядати так само, за винятком розміру.

Минулого тижня Ice Universe заявив, що Samsung Galaxy S22 та Samsung Galaxy S22+ матимуть плоскі фронтальну та лицьову панелі та симетричні рамки дисплея . Він також навів цікаве порівняння: «Samsung Galaxy S22 та Samsung Galaxy S22+ виглядають, як iPhone 13 без чубчика». Ця інформація також відображена на нових зображеннях. При цьому бічні частини у смартфона все ж таки не плоскі, як у iPhone 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Letsgodigital додає, що цього разу Samsung зробить більшу різницю між двома базовими моделями і топовою моделлю – Galaxy S22 Ultra отримає набагато більше схожості з лінійкою Galaxy Note. Це стосується як функцій підтримки S Pen, так і дизайну.

Презентація Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ та Samsung Galaxy S22 Ultra очікується на спеціальному заході компанії, який відбудеться на початку наступного року. Смартфони отримають однокристальні системи Snapdragon 898 та Exynos 2200 у різних регіонах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.