Названо чотири гідних Android-конкуренти iPhone 13 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ринку мобільних пристроїв існують апарати, які здатні перевершити чи виявитися рівними iPhone 13 Pro.

Експерти склали список смартфонів, які за характеристиками близькі до моделі Apple iPhone 13 Pro. У добірку увійшли чотири пристрої.

  1. Google Pixel 6 Pro. Незважаючи на те, що фотографії та відео у нього виходять більш насиченими та природними, на них значно більше шумів, ніж на iPhone 13 Pro. А ось по ємності акумулятора (5000 мАг), автономності та вартості він перевершує Apple: у iPhone 13 Pro батарея на 3150 мАг, а вартість девайсу – приблизно 40 – 50 тисяч гривень.

  1. Huawei nova 9 . Взагалі вважається, що цей апарат відноситься до середнього класу, проте якісь параметри можна порівняти з флагманськими. Наприклад, акумулятор на 4300 мАг, швидка 66-ватна зарядка, а також блок камер з безліччю модулів та датчиків: основним об’єктивом, ультраширококутним, макрооб’єктивом, а також датчиком для вимірювання глибини сцени. У iPhone 13 Pro є система камер з телефото, ширококутною та надширококутною. Крім цього, вартість Huawei – до 20 тисяч гривень, а iPhone 13 Pro – 50 тисяч гривень.

  1. ASUS ROG Phone 5. В основному призначений для ігор, але він має й інші цікаві особливості. Це, наприклад, 6,78-дюймовий дисплей з частотою оновлення до 144 Гц, відмінна камера з основним об’єктивом на 64 Мп, можливість запису відео в 8К, акумулятор ємністю 6000 мAг. Вартість теж нижча, ніж у iPhone 13 Pro.

  1. Sony Xperia PRO-I . Камера тут має безліч функцій: трьох об’єктивів з роздільною здатністю 12 мегапікселів і 3D-сенсор iTOF, можливість 12-бітної зйомки у форматі RAW, записування відео в 4K при 120 к/с. У США пристрій буде оснащуватися батареєю на 4500 мАг, а вартість становитиме 1799 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.