На Aliexpress з’явився новий бюджетний realme. Чим крутий Narzo 50A?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявили на Алі новинку – представлений наприкінці вересня ультрабюджетник realme Narzo 50A . Цей смартфон вирізняється своїм нетиповим дизайном, але чи має ще якісь фішки? Розкажемо нижче.

Девайс виглядає дуже незвично. На його задній кришці розташований гігантський майданчик під потрійну камеру та сканер відбитків пальців. Таке рішення зайде не всім, але воно виразно виділяється на тлі типових бюджетників. А головна фіча апарату – монструозний акумулятор на 6000 mAh. Завдяки такій величезній батареї та екрану з низькою роздільною здатністю у гаджета чудова автономність – аж до двох днів активної роботи.

Щоправда, гігантський акумулятор має і мінус — жахливі габарити. Пристрій важить більше 200 грам, а його товщина майже сантиметр. Додайте до цього чохол (більшість користувачів запхне смарт в комплектний кейс) – отримаєте товстелезний девайс, який незручно тримати в руці. Але якщо для вас це не проблема, ждіть решту переваг смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-перше, все окей з продуктивністю. MediaTek Helio G85 – одне з найпотужніших рішень у класі. Звичайно, з цим чіпсетом ви не пограєте в топові тайтли на максималках, але для найпростіших завдань його вистачить з головою. По-друге , фотоможливості у «А версії» краща, ніж у більшості конкурентів. Вирішує основний об’єктив на 50 Мп, який встановлений і в дорожчих апаратах – Redmi 10 або Realme 8i .

По-третє , тут встановлений яскравий 6,5-дюймовий РК-дисплей. Низька роздільна здатність HD+ взагалі не засмучує, тому що це стандарт для лоукост-сегмента. Зате завдяки пухкій роздільній здатності знижується навантаження на процент (пристрій менше кладе в інтерфейсі) і підвищується автономність. Нарешті, все гуд і з іншими спеками: тут 4/64 ГБ пам’яті, є NFC-мітка, зарядка йде через Type-C (деякі бюджетники все ще виходять із роз’ємом MicroUSB), а в комплекті йде швидкий 18-ватний адаптер.

Загалом, якщо вам начхати на некомфортні габарити, сміливо хапайте Narzo. За гаджет просять лише 4500 гривень — нормальний прайс для такого смарту. Ось чарівне посилання на девайс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.