Apple представила оновлення iOS для тих, хто хоче залишитися на старій прошивці

Дещо раніше Apple почала поширювати оновлення прошивки – iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 і macOS Monterey. Вчора, несподівано для багатьох власників iPhone, з’явилося ще одне оновлення – iOS 14.8.1.

Призначений для тих, що не хоче переходити на нову версію ПЗ. Зазначимо, що поширюватися iOS 14.8.1 почала лише через місяць після виходу iOS 14.8. Що цікаво, дана прошивка минула етап бета-тестування, у зв’язку з чим стала для багатьох сюрпризом.

Зважаючи на все, випущено iOS 14.8.1 було для тих, хто не хоче переходити зі старої прошивки на нову. Ще на початку року компанія говорила про те, що користувачі мають вибір — оновлюватися до нової прошивки або залишитися на старій.

“Ви можете виконати оновлення до останньої версії iOS 15, як тільки вона буде випущена, для отримання останніх функцій та найповнішого набору оновлень безпеки. Або продовжіть роботу на iOS 14 і, як і раніше, отримуйте важливі оновлення безпеки, поки не будете готові перейти на наступну основну версію” , – повідомляли раніше представники Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.