Apple випустить iPhone SE 3 без «чубчика» і з Touch ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай поки що новинку офіційно ще й не представили громадськості, але від безлічі надійних джерел вже відомо про все те, чим цей телефон порадує покупців. В мережу виклали фотографію з демонстрацією зовнішнього вигляду майбутньої новинки.

Як виявилося, телефон оснащений IPS-матрицею без «чубчика» зверху, тоді як для біометричної ідентифікації в праву кнопку вбудований сканер відбитків пальців Touch ID. Мобільний пристрій має дизайн iPhone XR, володіючи при цьому новітнім процесором Apple A15 Bionic і модемом з підтримкою мереж 5G. Смартфон оснащений 64 ГБ вбудованої пам’яті в базовій модифікації і спрощеної камерою від iPhone 12, володіє яка одним об’єктивом.

Даних про інше технічне оснащення цього смартфона немає, але у нього точно не буде 3,5 мм роз’єму для підключення навушників. З повною упевненістю можна сказати, що телефон отримає підтримку стандартів зв’язку Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1, а також сумісність з технологією швидкої зарядки PD, але блок живлення точно не увійде в комплект поставки, тому купувати його всім доведеться окремо. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий телефон вийде на ринок в першій половині 2022 року, коли попит на iPhone 13 і iPhone 13 Pro вже відчутно скоротиться. За задумом Apple, новинка стане новим «бюджетним» айфоном, який стане можливим придбати за $ 399. Це дуже скромна сума грошей за сучасними мірками.

Прямо «з коробки» на iPhone SE 3 виявиться встановлена ​​операційна система iOS 15, а ще, крім цього, користувачі можуть розраховувати на цілу купу різних інших переваг і поліпшень, якими даний апарат всіх виразно абсолютно точно приємно порадує. Кожен, хто його собі купить, гарантовано залишиться ним задоволений, тому що за сукупністю всіх якостей і особливостей йому просто елементарно навіть і близько немає рівних, особливо з урахуванням такого цінника. 

Однак потрібно розуміти, що iPhone XR мав далеко не самими компактними розмірами зважаючи на більший 6,1-дюймового екрану, тому і новинка буде далеко не найменшою, а значить користуватися їй однією рукою виявиться неможливо або дуже складно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.