Перші живі фото демонструють крихітні рамки екрану Samsung Galaxy S22 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Ice Universe опублікував перші фотографії захисного скла флагманського смартфона Samsung Galaxy S22 Ultra, який повинен бути представлений на початку наступного року.

Фотографії демонструють, що у телефону будуть дуже вузькі рамки зверху і знизу. Очікується, що, Samsung Galaxy S22 Ultra буде оснащений 6,8-дюймовим AMOLED-дисплеєм з вигнутими краями. Фронтальна камера буде 40-мегапіксельною. На додаток до 108-мегапіксельною основною камері будуть встановлені надширококутний 12-мегапіксельна камера і дві 12-мегапіксельні камери з телеоб’єктивами з 3-кратним і 10-кратним оптичним зумом. Надширококутний камера буде вперше оснащена оптичною стабілізацією зображення.

Смартфон має отримати відділення для зберігання стилуса S Pen, який можна буде вставити в смартфон через лівий нижній кут, як і в Galaxy Note 20 Ultra. Хоча нинішній S21 Ultra також сумісний з S Pen, у смартфона немає місця для стилуса, тому для нього потрібно купити відповідний чохол. Щоб додати місце для стилуса, Samsung доведеться змінити форму корпусу і відмовитися від закруглених кутів, які так характерні для серії Galaxy S. Так що у нової моделі буде набагато більше схожості з більш прямокутної лінійкою Note.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфонах і датчиках зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів дозволом 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів з екранами-водоспадами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.