Дисплей Xiaomi Mi 10 Ultra не вразив експертів DxOMark

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Експерти лабораторії DxOMark провели детальне тестування екрану торішнього флагмана Xiaomi – моделі Mi10 Ultra. Пристрій перевірили в різних сценаріях роботи і порівняли його технічні можливості з кількома гаджетами інших брендів.

Реклама
Xiaomi Mi 10 Ultra, OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Xiaomi Black Shark 3 Pro

Xiaomi Mi10 Ultra оснащений 6,67-дюймовим OLED-екраном із співвідношенням сторін 19,5: 9, частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 2340х1080 пікселів (386 ppi). При тестуванні експерти оцінювали роботу модуля за кількома критеріями, включаючи якість передачі кольору, роботу в режимі відтворення відео, точність спрацьовування сенсора і наявність артефактів.

Смартфон продемонстрував хорошу читаність як під прямими сонячними променями, так і в умовах закритого приміщення. При перегляді картинок і відображенні інтерфейсу у пристрої немає ніяких проблем з плавністю. При цьому Mi10 Ultra може похвалитися гарною передачею кольору в будь-яких умовах роботи.

Xiaomi Mi 10 Ultra, OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Xiaomi Black Shark 3 Pro

Не обійшлося і без недоліків. Екрану гаджета, за висновком експертів, не вистачає максимальної яскравості. При перегляді HDR-контенту також відчувається некоректне відображення темних і яскравих тонів. Під час динамічних ігор картинка на дисплеї пристрою нерідко здригається, а тач-сенсор періодично викликає фантомні натискання при тому, що по краях смартфона спостерігається низька чутливість.

За результатами випробувань Xiaomi Mi10 Ultra набрав 73 бали, не потрапивши навіть в топ-30 зведеного рейтингу DxOMark. Він на один бал обійшов модель Mi 10T Pro 5G і поступився Microsoft Surface Duo, який отримав 74 бали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: