На відео показали дизайн наступної версії One UI. Як зміняться Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

One UI beta 3 буде спочатку прилітати на смартфони Samsung учасників програми бета-тестування. На цей раз в прошивці з’явився ряд нових дизайнерських елементів. 

Перш за все, компанія прибрала рекламу з призначеного для користувача інтерфейсу встановлених додатків. Анімацій стало більше – наприклад, в додатку Погоди при скролінгу значки рухаються, змінюють колір, розмір і форму. 

Оновлений додаток Погода. Тепер колір інтерфейсу в ньому змінюється при скролінгу – в 11 вечора в верхній частині сторінки показана намет біля багаття, фон бузковий; при прокручуванні він змінюється на чорний, а замість намету з’являється місяць. Анімацій в цілому більше. 

Усунуто безліч помилок, в тому числі та, що з’являлася при закритті призначеного для користувача інтерфейсу. Крім того, ефект, коли далі скролл сторінку неможливо, змінений зі світіння на розтягування, щоб One UI була більше схожа на Android 12.

Поки One UI beta 3 стала доступна тільки в Південній Кореї. У найближчі дні вона повинна стати доступна учасникам програми бета-тестування і в інших країнах. Нова збірка закінчується на ZUJB. 

Стабільна версія One UI 4.0 вийде не пізніше грудня. Про це повідомили на офіційному форумі Samsung. За словами представників компанії, користувачі прошивки One UI південнокорейського регіону першими отримають фінальну збірку. Точної інформації в яких регіонах запустять стабільну прошивку немає. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.