Samsung представила Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition із 49-ма варіантами забарвлення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung Electronics на заході Galaxy Unpacked Part 2 представила нову версію смартфона-розкладачки Galaxy Z Flip 3. Вона називається Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Реклама

Головна особливість Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition в можливості широкого вибору квітів – покупцям доступні 49 можливих варіантів, які комбінуються з п’яти варіантів передньої панелі, п’яти варіантів задній панелі і двох варіантів рамки.

Для отримання такої незвичайної розкладачки перед покупкою потрібно зайти в розділ Galaxy Z Flip3 Bespoke Studio на офіційному сайті Samsung . Обраний варіант упакують в спеціальну упаковку Bespoke Edition, а на смартфоні будуть встановлені відповідні за кольором спеціальні шпалери для двох екранів – основного і допоміжного.

Смартфони Galaxy Z Flip3 в версії Bespoke Edition стають доступні з сьогоднішнього дня, 20 жовтня в таких країнах, як Корея, США, Великобританія, Німеччина, Франція, Канада і Австралія.

Ціна залежить від регіону і, наприклад, в Німеччині стартує від 1149 євро. У США різниця в ціні звичайної розкладачки Galaxy Z Flip3 і версії Bespoke становить 50 доларів – 1099 замість звичайних 1049.

Окрема родзинка полягає в тому, що для таких смартфонів надається спеціальна програма Bespoke Upgrade Care і за відносно невелику доплату (49 євро) можна поміняти дизайн однієї зі сторін вже купленого смартфона, замінивши панель.

Також користувачам стає доступна можливість налаштовувати власні варіанти забарвлення годин серії Galaxy Watch4 в Galaxy Watch4 Bespoke Studio – змішуючи різні варіанти кольорів, розмірів і стилів ремінців. Варіантів тут пропонується куди менше і ціна залишилася колишньою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: