Samsung представила Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition із 49-ма варіантами забарвлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics на заході Galaxy Unpacked Part 2 представила нову версію смартфона-розкладачки Galaxy Z Flip 3. Вона називається Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Головна особливість Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition в можливості широкого вибору квітів – покупцям доступні 49 можливих варіантів, які комбінуються з п’яти варіантів передньої панелі, п’яти варіантів задній панелі і двох варіантів рамки.

Для отримання такої незвичайної розкладачки перед покупкою потрібно зайти в розділ Galaxy Z Flip3 Bespoke Studio на офіційному сайті Samsung . Обраний варіант упакують в спеціальну упаковку Bespoke Edition, а на смартфоні будуть встановлені відповідні за кольором спеціальні шпалери для двох екранів – основного і допоміжного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Galaxy Z Flip3 в версії Bespoke Edition стають доступні з сьогоднішнього дня, 20 жовтня в таких країнах, як Корея, США, Великобританія, Німеччина, Франція, Канада і Австралія.

Ціна залежить від регіону і, наприклад, в Німеччині стартує від 1149 євро. У США різниця в ціні звичайної розкладачки Galaxy Z Flip3 і версії Bespoke становить 50 доларів – 1099 замість звичайних 1049.

Окрема родзинка полягає в тому, що для таких смартфонів надається спеціальна програма Bespoke Upgrade Care і за відносно невелику доплату (49 євро) можна поміняти дизайн однієї зі сторін вже купленого смартфона, замінивши панель.

Також користувачам стає доступна можливість налаштовувати власні варіанти забарвлення годин серії Galaxy Watch4 в Galaxy Watch4 Bespoke Studio – змішуючи різні варіанти кольорів, розмірів і стилів ремінців. Варіантів тут пропонується куди менше і ціна залишилася колишньою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.